Kita Beli Saham MFCClub Akan Mengutungakan Kita Hanya Cari Orang Join Atau Duduk Sahaja


Ramai orang sukakan rambut yang sihat, cantik dan hitam bersinar. Masalah rambut gugur, beruban, jarang dan berkelumumur dibimbangi oleh kebanyakan orang khasnya golongan remaja dan golongan pertengahan umur. Apa pandangan saudara?

Headphone Baru Untuk Dijual
OPPO N1 Original Set - rotating camera, 5.9' quad core & more. Price RM1798 + Free Shipping. Call 012-7615396 (MyQbic)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=57-eYE6kOQQ

 

Picture

Mface adalah jenama baru Perkhidmatan Rangkaian Sosial (SNS) yang mempunyai cahaya-blog untuk kegunaan kedua-dua peribadi dan korporat. Cahaya-blog adalah sebahagian daripada SNS yang dikategorikan antara blog tradisional dan mikro-blog. Dengan hanya beberapa perkataan, memuat naik foto, atau video, pengguna boleh berkongsi apa-apa pada profil mereka. Mface sudah pasti mudah untuk digunakan.
 
Mface adalah satu rangkaian yang membuat gambar-gambar pelepasan, video atau sebut harga pendek sangat mudah untuk menyemak imbas. Kemunculan blog boleh diperibadikan dalam tetapan, yang akan meningkatkan diri ungkapan-pengguna itu sendiri.
 
Mface menggalakkan penerbitan dan perkongsian maklumat. Pengguna boleh memilih untuk terpilih berkongsi maklumat terbuka atau sebaliknya. Pengguna mempunyai pilihan untuk berkongsi maklumat dengan kumpulan-kumpulan peminat atau bulatan kawan-kawan. Mface mempunyai pengalaman besar SNS dengan lebih seronok dan kandungan yang menarik untuk anda untuk mencari!
 
Sertai sekarang dan merevolusikan pengalaman rangkaian sosial anda!
 
 
Picture
MBI International Sdn Bhd
No.2, Avenue 1, Avenue Ampang,
68000 Selangor. Malaysia.
 
Pakej Iklan
Picture
 
AP: iklan yang dipaparkan oleh Point 
SP: Kongsi Point 
GRC: Permainan Ganjaran Kredit 
EP: Point Elektronik 
PV: Point Nilai
 
Terdapat 6 berbeza pakej julat harga yang anda boleh memilih daripada.
 
Bintang 1 - $ 100 untuk menyertai
Memberikan anda 100 AP, 1 SP, 50 GRC, 6% komisen rujukan langsung, 6% komisen berpasangan (anda hanya boleh mendapat $ 100 setiap hari), dan 4% downline langsung komisen rujukan (1 Tahap)
 
Bintang 4 - $ 1000 untuk menyertai
Memberi anda 1000 AP, 5 SP, 560 GRC, 8% komisen rujukan langsung, 8% komisen berpasangan (anda hanya boleh mendapat $ 1000 setiap hari), dan 4% downline langsung komisen rujukan (4 Tahap)
 
setakat sebagainya ~ ~
 
1. Iklan yang dipaparkan oleh Point (AP)
Picture
Apabila anda membeli mana-mana pakej, anda akan menerima jumlah yang berbeza AP.
 
Orang mata AP membolehkan anda mengiklankan perniagaan anda sendiri di mface.me. Jika anda tidak akan menggunakannya, anda boleh berdagang atau menjual kepada ahli-ahli lain, atau hanya meninggalkan tempat ini.
 
2. Kongsi Point (SP)
Picture
Apabila anda membeli mana-mana pakej, anda akan menerima jumlah yang berbeza SP (points saham).
 
Sistem perkongsian keuntungan!
Syarikat akan mempunyai 19 kali bahagian pendapatan setahun.
1 kali sebulan (12 kali)
1 kali setiap musim (4 kali)
1 kali setiap setengah tahun (2 kali)
dan 1 kali pada akhir tahun (1 kali) = jumlah 19 kali
 
Syarikat akan mengumpul semua pendapatan dari pengiklanan mereka, permainan dalam talian, filem dan perniagaan sebenar (M7 Family, mudah alih, produk rumah, membeli-belah dalam talian, permainan dalam talian ... dan banyak lagi) saham kepada kami.
Sebagai contoh, jika 1 SP saham $ 10 kepada kami, dan anda mempunyai 50 SP maka anda akan mendapat $ 500.
 
** Semua pendapatan dari SP akan 100% terus ke dalam membeli saham maya syarikat, jadi saham kita akan terus naik.
 
3. Permainan Ganjaran Kredit (GRC)
Picture
Selepas anda memahami permainan wang ini , anda akan nota GRC adalah kunci untuk membuat anda berjaya! Apabila anda mempunyai banyak GRC atau mempunyai banyak jumlah saham maya mereka , maka adalah masa untuk membuat anda kaya!
 
Bergantung pakej yang anda beli, maka anda akan mempunyai jumlah yang berbeza, anda sentiasa boleh memilih menaik taraf kemudian untuk pakej yang lebih baik, tetapi ia akan perlu membayar jumlah penuh daripada pakej , bukan hanya membayar perbezaan.
 
Sebagai Contoh: Saya menyertai sebagai Bintang 5 ($ 2000) yang memberi saya 1160 GRC. Saya telah membeli kira-kira 5700 saham dalam MFC pasaran saham maya. Apa yang saya perlu lakukan adalah menunggu untuk syarikat membesar dan berpecah saham saya beberapa kali (setiap perpecahan akan menggandakan saham saya), selepas beberapa kitaran saya akan mempunyai lebih 40,000 saham di tangan saya . Kemudian saya akan mula menjual mereka pada julat harga yang baik! Menjual 6,000 saham pada 0.40 bermakna saya akan mendapat kira-kira $ 2400. DAN saya masih akan mempunyai banyak saham di tangan saya dan tunggu perpecahan lain terus membuat wang dan mempunyai kehidupan yang bahagia !
 
Apabila setiap kali anda dijual GRC anda , akan ada 10% untuk bayaran proses , 30% akan kembali ke dana daftar anda, dan 60% akan pergi ke mata wang M . Dan anda boleh tunai keluar mata wang M walaupun proses bank jika anda ingin.
 
** Setiap kali kita menjual dengan GRC kami dalam pasaran saham maya , sistem telah menetapkan terhad untuk kita. Bergantung kepada apa pakej yang anda beli, maka anda hanya boleh menjual mereka jumlah GRC pada masa. Selepas anda selesai menjual mereka GRC , maka anda boleh setup transaksi jualan lain.
 
Bintang 1 - $ 100 pakej , kami hanya boleh menyediakan menjual 300 GRC pada masa
Star 2 - $ 200 pakej , kami hanya boleh menyediakan menjual 600 GRC pada masa
Bintang 3 - $ 500 pakej , kami hanya boleh menyediakan menjual 1500 GRC pada masa
Bintang 4 - $ 1,000 pakej , kami hanya boleh menyediakan menjual 3000 GRC pada masa
5 Bintang - $ 2,000 pakej , kami hanya boleh menyediakan menjual 6000 GRC pada masa
Bintang 6 - $ 5,000 pakej , kami hanya boleh menyediakan menjual 10000 GRC pada masa
 
4. Bonus penaja
Picture
Bergantung kepada pakej yang anda dipilih, anda akan mempunyai% yang berbeza pada komisen anda.
 
Sebagai contoh: anda menyertai sebagai Bintang 5 ($ 2000), komisen rujukan langsung anda akan 9%. Apabila seseorang menyertai sebagai rujukan langsung anda, jika mereka menyertai sebagai $ 1000, maka anda akan membuat $ 90.
Jika upline anda atau talian uper mereka menyertai sebagai Bintang 6 ($ 5000), maka mereka akan mengambil atau memperoleh% 1 yang anda tidak boleh peroleh. Jadi ini adalah permainan yang sangat adil, syarikat tidak mengambil yang 1% pendapatan syarikat, tetapi memberikan kepada ahli yang lain.
 
** Selepas kami yang diperoleh daripada komisen referral, 30% akan kembali ke GRC dan kita hanya boleh tunaikan 70%
 
5. Pairing Bonus
Picture
Ini adalah Pelan Binari , yang kiri dan yang betul.
Tidak kira yang pakej anda menyertai , anda akan mempunyai 7 tempat hak jalan. Anda mengabaikan mereka dan hanya memberi tumpuan kepada tempat utama. Selagi anda boleh kira sebelah kiri masuk dan kanan maka anda akan mendapat komisen berpasangan.
 
Bergantung apa pakej yang anda bermula dengan , anda hanya boleh mendapat komisen yang setiap hari. Sebagai contoh: anda mula dengan Star 4 ($ 1000), maka pendapatan maksimum anda setiap hari di suruhanjaya Berpasangan adalah $ 1000.
 
** Walaupun anda tidak boleh rujukan peluang ini hebat untuk sesiapa sahaja, bila-bila masa apabila upline anda meletakkan seseorang di bawah pokok anda , maka anda akan masih mendapat komisen berpasangan juga. Tetapi sekali lagi , anda perlu untuk mengimbangi kiri dan kanan untuk mendapatkan.
 
** Selepas kami yang diperoleh daripada komisen referral , 30% akan kembali ke GRC dan kita hanya boleh tunaikan 70%
 
6. Downline rujukan langsung
Apabila rujukan downline langsung anda yang lain, anda akan mendapat !
Bergantung apa pakej yang anda bermula dengan , terdapat pendapatan yang berbeza %
Jika tahap ke-2 anda membuat banyak rujukan, maka anda akan mendapat 4% pada setiap orang dia rujukan!
 
** Selepas kami yang diperoleh daripada komisen referral , 30% akan kembali ke GRC dan kita hanya boleh tunaikan 70%

 Links
 MFace
 Menjana
 Duit
 Sentiasa
 Menaik